by

 

„Sklerodermija mi neće oduzeti osmijeh“  naziv je ovogodišnje svjetske kampanje  kojom se već tradiocionalno obilježava kroz lipanj, mjesec svjesnosti o rijetkoj autoimunoj bolesti – sklerodermiji, a posebno na Svjetski dan sklerodermije 29.6.2017.

Sklerodermija je rijetka autoimuna bolest koja jednostavne dnevne zadatke oboljelih pretvara u prave izazove. Životno je ugrožavajuća i trenutnonema lijeka. Ali udruge pacijenata ne odustaju od borbe, pa tako ni Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije. Ove godine i Gradsko kazalište Komedija priključilo se ovoj kampanji podizanja kvalitete života oboljelih te je za članovima Hrvatske udruge oboljelih od sklerodermije omogućilo uživanje u hit predstavi „Jalta, Jalta“ kojom će se 8.6. od 19.30 sati zajedno s ostalim okupljenim gledateljima smijehom reći „Sklerodermija mi neće oduzeti osmijeh“.

Pozivamo sve naše članove da nam se pridruže i rezerviraju svoju gratis ulaznicu za predstavu „Jalta, Jalta“ na kontakt naše udruge (do popunjenja HUOS kapaciteta karata):

Tel: 01/36 68 098

Mob: 098/209 267

Email: huos@huos.hr

Provedimo ugodnu večer zajedno uz prigodno obilježavanje Mjeseca sklerodermije, fotografiranje s glumcima i kroz smijeh komedije kojim ćemo reći „Sklerodermija mi neće oduzeti osmijeh!.

Više o predstavi možete vidjeti OVDJE

(Visited 41 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window