by

Dugo najavljivana ideja o osnivanju Kreativne radionice za članove HUOS-a realizirana je u srijedu, 16. listopada 2013. godine na adresi Tomislavov trg 17.

Sakupilo se nekoliko članica naše Udruge koje su hrabro odlučile ostvariti nešto pozitivno za sebe, ali i darovati vrlo maštovite, rukom izrađene čestitke za nastupajuće blagdane Božića i Nove godine svim našim članovima, liječnicima koji prate naš rad, donatorima koji nam pomažu i svim dragim prijateljima.

Kažu da je podijeljena radost dvostruka radost, a to su i dokazale polaznice prve radionice koje su već na samom početku ostvarile neke svoje kreativne i praktične ideje. Šareni papiri, kartoni, trakice, mašnice i čipkice brzo su formirani u prekrasne maštovite čestitke. Uz dobru glazbu, priču i čaj, bilo je ugodno, zabavno i kreativno. Svaka polaznica svojim likovnim izričajem pokazala je ekspresiju svojih emocija i misli.

Dobra volja i vrijedne ruke učinile su konkretan i vrlo vrijedan doprinos u ostvarivanju ideja koje HUOS promovira.

Ovo je samo početak; mi se sastajemo i iduće srijede.

Pozivamo sve zainteresirane članove da nam se pridruže svake srijede u 17 sati do kraja godine u prostorijama naše Udruge kako bi se zajedničkom aktivnošću i druženjem još više upoznali, poboljšali kvalitetu života i iskreirali prekrasne unikatne čestitke.

 

Veselimo se Vašem dolasku, vježbanju i kreativnom radu!

 

           

           

 

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window