Apr

16

Posted by : Jana Radeljak | On : April 16, 2018

Mar

14

Posted by : Jana Radeljak | On : March 14, 2018

Ponovno druženje imamo idućeg mjeseca, čime otvaramo proljetnu sezonu sastanka za članove, na adresi Korčulanska 3e.

Također pozivamo i nove članove koji nam se žele pridružiti – dobrodošli ste!

Mar

09

Posted by : Jana Radeljak | On : March 9, 2018

Dragi članovi, prijatelji i podržavatelji HUOS-a! Pozivamo vas da se odazovete našoj maloj donacijskoj akciji prikupljanja iznosa od 500 kn kojim bismo htjeli pokriti troškove nastale slanjem Korisničkog priručnika “Živjeti sa sklerodermijom” svim članovima HUOS-a. Svoje donacije možete uplatiti na račun: HR9123600001102543315 ili nam se javiti.

Unaprijed hvala!

Mar

05

Posted by : Jana Radeljak | On : March 5, 2018

Na Međunarodni dan rijetkih bolesti 28. veljače 2018. u prostoru Zagrebačkog zbora fizioterapeuta predstavili smo prvi korisnički priručnik za oboljele od sklerodermije pod nazivom „Živjeti kvalitetnije sa sklerodermijom“.

Suradnja osoba koje su senzibilizirane za probleme oboljelih od rijetke bolesti sklerodermije rezultirale su prvim korisničkim priručnikom sa cjelovitim pristupom sklerodermiji u Hrvatskoj na čijem stvaranju su sudjelovali doc.dr.sc. Mislav Radić, Sanja Roškar psiholog HUOS-a mag.psych, Nives Strabić socijalna radnica iz Saveza za rijetke bolesti kao i Jadranka Brozd predsjednica HUOS-a i fizioterapeut, bacc.phisyoth. uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i Hrvatskog zbora fizioterapeuta.  Uz knjižicu samomasaže lica „Započnimo dan pred ogledalom“ Hrvatske udruge oboljelih od sklerodermije ovaj priručnik je namjenjen svima, ako i članovima HUOS-a,  koji su na bilo koji način uključeni u život ili liječenje ove rijetke invalidizirajuće autoimune bolesti.

Cilj ovog priručnika isto tako je da bude dostupan i besplatan svima pa ga tako možete pročitati i OVDJE.

Feb

22

Posted by : Jana Radeljak | On : February 22, 2018

 

Pozivamo sve drage članove i ostale podržavatelje HUOS-a na promociju priručnika za korisnike “Živjeti kvalitetnije sa sklerodermijom” koja će se održati na Međunarodni dan rijetkih bolesti, u srijedu 28.2. 2018. u prostoru Hrvatskog zbora fizioterapeuta, Slavenskog 7, Prečko, Zagreb. Priručnik je namjenjen svim korisnicima koji su suočeni sa sklerodermijom kao oboljeli ili liječnici i medicinsko osoblje uključeno u poboljšanje kvalitete života. Veselimo se vašem dolasku i druženju!