Jul

04

Posted by : huos | On : July 4, 2016

Svake godine 29. lipnja tradicionalno se u svijetu obilježava Svjetski dan sklerodermije pa tako kod nas, s HUOS-om kao nositeljem. Kampanjom “Ruka u ruci” obilježili smo ovogodišnji Dan podrške oboljelima kao i podigli svijest o ovoj rijetkoj neizlječivoj bolesti. U medijskoj kampanji  gostovali smo u emisijama na 4 televizije, radijskoj postaji a naši sadržaji o sklerodermiji objavljeni su na više od 15 portala. Također veliki ovogodišnji iskorak napravljen je dogovorom o emitiranju promotivnog sporta “Ruka u ruci za bolju budućnost” i informacijama  o HUOS-u na 68 LED displeja u 20 bolnica i zdravstvenih institucija u Hrvatskoj.

Ovdje možete pročitati neke od članaka o sklerodermiji na eminentnim zdravstvenim i informativnim portalima:

In-portal, She.hr, Kiwi.hr, Cybermed.hr, Ordinacija.hr/Vecernji list, Studentski.hr, E-zdravlje, Narod.hr i dr.

 

Jul

04

Posted by : huos | On : July 4, 2016

Povodom Svjetskog dana sklerodermije napravili smo cjelodnevno informativno-promotivno druženje u prostorijama HUOS-a s našim članovima, njihovim obiteljima, volonterima ali i ostalim prijateljima i podržavateljima udruge. Svojim fotografijama ruku uz suncokret (simbol sklerodermije) i donacijama za kupnju sadnica okupljeni su doprinjeli obilježavanju ovog dana.

Kako je bilo, pogledajte u GALERIJI.

Hvala svima na podršci, dolasku,
sudjelovanju i osmijehu!

Jun

30

Posted by : huos | On : June 30, 2016

Povodom Svjetskog dana sklerodermije jučer smo u prostorijama HUOS-a napravili cijelodnevno informativno-promotivno druženje s našim članovima, njihovim obiteljima, volonterima ali i ostalim prijateljima i podržavateljima udruge. Svojim fotografijama ruku uz suncokret (simbol sklerodermije) i donacijama za kupnju sadnica okupljeni su doprinjeli obilježavanju ovog dana. Iznimno nam je drago što smo ove godine napravili uspješnu medijsku kampanju u koju su se uključili vodeći informativni portali, kao i oni zdravstveni te nacionalna televizija i lokalne televizije. Tako su informacije o sklerodermiji, simptomima i životu oboljelih došle do široke javnosti.

kako je bilo pogledajte u GALERIJI na našoj facebook stranici.

Hvala svima na podršci, dolasku,
sudjelovanju i osmijehu!

Zajedno smo jači!

Jun

27

Posted by : huos | On : June 27, 2016

Uoči Svjetskog dana sklerodermije Televizija Zapad je napravila emisiju posvećenu sklerodermiji, kroz razgovor s našom članicom oboljelom i predsjednicom HUOS-a Jadrankom Brozd koja će biti emitirana 28.lipnja u 17.15 sati.

Povodom Svjetskog dana sklerodermije predsjednica Jadranka Brozd gostovat će u srijedu 29. lipnja u emisiji Dobro jutro Hrvatska dok će popodne, od 16-17 sati biti gošća Emisije Čovjek i zdravstvena kultura na Jabuka TV.

Pratite naša gostovanja i saznajte više o radu HUOS-a, simptomima bolesti, terapijama i ostalim korisnim informacijama za oboljele i njihove bližnje kao i o specifičnim potrebama koje nam promjena u zdravstvenom i društvenom  okruženju može donijeti.

 

Jun

27

Posted by : huos | On : June 27, 2016

Pozivamo sve članove HUOS-a, njihove obitelji kao i sve volontere, prijatelje i ostale zainteresirane građane da nas 29.6. posjetite u prostoru udruge (Frana Folnegovića 1c/III) od 10-19 sati kako bismo uz prigodno fotografiranje za kampanju “Ruka u ruci” i donacijsku prodaju suncokreta obilježili Svjetski dan sklerodermije.