by

Ipsos

Postovani,

Agencija IPSOS Vas podsjeća da sudjelujete u istraživanju koje se provodi u sklopu projekta “Podrška razvoju i širenju rada s mladima u Hrvatskoj” kojeg provodi Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku uz podrsku Europskog socijalnog fonda.

Molimo Vas da odvojite 30-ak minuta Vaseg vremena za sudjelovanje u istrazivanju i ispunite internet anketu koja se nalazi na sljedecoj poveznici/ linku:

Upitnik

Ukoliko Vam se nakon klika na link anketa ne pojavi automatski, kopirajte link u Internet pretrazivac:
https://online.ipsosadria.com/hr/webcatipanel/www/index.php3?id_project=1460&user_name=ID00005204&user_password=odxxgucq&id_site=68988981417

Bilo bi nam od velike pomoci ako biste medu svojim korisnicima u dobi od 16 do 35 godina distribuirali anketu o iskustvu sudjelovanja u radu s mladima. Anketa koju ce popunjavati korisnici bit ce anonimna.
Link za proslijedit korisnicima svoje udruge nalazi se ispod:

https://online.ipsosadria.com/hr/webcatipanel/indexpopup.php3?id_project=1458

INFORMACIJE O ISTRAZIVANJU:

Ciljevi ovog projekta su:
1. Povecati razinu znanja i informacija o dostupnosti i razvijenosti rada s mladima;
2. Unaprijediti kompetencije radnika s mladima i mladih u podrucju rada s mladima;
3. Podici svijest javnosti, posebice strucnjaka i mladih, o vaznosti rada s mladima.

Anketa s udrugama mladih i za mlade je jedan od ključnih elemenata ovog istraživanja jer će istraživačkom te projektnom timu omogućiti uvid u strukturu, prakse te potrebe aktera koji u Hrvatskoj izvode većinu aktivnosti rada s mladima, a to su upravo udruge mladih i za mlade.
Anketa se sastoji od kombinacije zatvorenih pitanja s ponuđenim odgovorima; te otvorenih u kojima će se od Vas tražiti da upišete svoj odgovor.
Više informacija o ovom istraživanju te zamolbu za suradnju od strane samog Ministarstava možete pronaći na ovom linku.http://online.ipsosadria.com/doc/Analiza%20postojeceg%20stanja%20rada%20s%20mladima%20%E2%80%93%20zamolba%20za%20suradnju.pdf


Anketa je anonimna i svi rezultati istrazivanja bit ce prikazivani skupno, bez prikazivanja odgovora pojedinih sudionika u istrazivanju.


Vasa privatnost i anonimnost zajamceni su prema strogim pravilima Uredbe EU 2016/679, Europskog udruzenja za marketinska istrazivanja (ESOMAR) asocijacije ciji je Ipsos d.o.o. clan, te norme ISO 20252:2012 za istrazivanje trzista, medija i javnog mnijenja prema kojoj je Ipsos certificiran.

Vasa prava:
-Vasi odgovori biti prezentirani iskljucivo u anonimiziranom obliku.
-Vasi osobni podaci biti ce pohranjeni kod agencije Ipsos d.o.o. maksimalno 12 mjeseci nakon cega ce biti trajno brisani.
-Vasi osobni podaci nece biti koristeni u svrhu profiliranja i/ili automatiziranog donosenja odluka zasnovanih na takvoj obradi.
-Vasi osobni podaci tijekom obrade nece se prenositi u trece zemlje izvan EU.
-U svakom trenutku mozete zatraziti: pristup svojim osobnim podacima, ispravak svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka, ogranicenje obrade u odnosu na svoje osobne podatke, iskoristavanje prava na prenosivost svojih osobnih podataka ili uloziti prigovor na obradu svojih osobnih podataka ukljucujuci i mogucnost podnosenja prigovora nadzornom regulatornom tijelu.

Ostvarenje bilo kojeg od navedenih prava mozete zatraziti direktno od Agencije Ipsos d.o.o. (https://adriapanel.ipsosadria.com/Home/Contact) ili sluzbenika za zastitu podataka (dpo.croatia@ipsos.com) u tijeku provedbe istrazivanja.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window