by

Dragi članovi,

nadamo se da ste u miru otpratili staru godinu, podvukli crtu i pripremili se za nove izazove u predstojećoj godini. U preuzimanju svojih svakodnevnih obaveza planirajte aktivnosti tako da imate dovoljno odmora i aktivno brinite o sebi.

Svi ste od HUOS-a dobili posebnu novogodišnju čestitku – upitnik za “Istraživanje o nefarmakološkom pristupu liječenju oboljelih od sklerodermije u Hrvatskoj”. Svaka informacija koju dobijemo od oboljelih iznimno je vrijedna za oblikovanje pristupa prema zdravstvenom sustavu, liječnicima i zdravstvenim djelatnicima te za podršku oboljelima i njihovim obiteljima. Stoga Vas molimo da uzmete vrijeme i odgovorite na pitanja u upitniku te ga pošaljete na našu adresu do kraja siječnja. Zahvaljujemo unaprijed na Vašem trudu i vremenu. Pozivamo osobe oboljele od sklerodermije koje nisu učlanjene u Udrugu, a voljele bi sudjelovati u istraživanju, da nas kontaktiraju. Vrlo rado ćemo Upitnik poslati na njihovu adresu.

Ovoga mjeseca nećemo imati redovni sastanak, ali zato ulažemo napore u organiziranje nove vrste druženja. Za stanovnike Zagreba i okolice planiramo tjedne rekreacijsko – rehabilitacijske susrete. Molimo sve koji su zainteresirani vježbati i družiti se da nam se jave na naše brojeve telefona ili e-mail adresu.

Srdačan pozdrav!

HUOS

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window