by

Dragi prijatelji, suradnici i svi oni koji nas podržavate,

hvala vam što hodate rame uz rame s nama i što ste nam pomogli iznjedriti još jednu uspješnu kampanju za Dan sklerodermije 2021.

Posebno zahvaljujemo suradnicima iz Berlinger Ingelheim Croatia, Pleter Chapter Croatia – H.O.G. i Gradu Zagrebu, kao i Hrvatski savez za rijetke bolesti na sudjelovanju u obilježavanju Dana sklerodermije 2021.

Kampanja od Berlinger Ingelheim omogućila nam je aktivno sudjelovanje u video materijalima te je izuzetno pohvaljena od strane svih članova – osoba oboljelih od sklerodermije. Ovaj dar članicama HUOS-a je neizmjeran i ostavljaja trag u životima i srcima svih, a i onih koji nas virtualno prate zbog nemogućnosti sudjelovanja.

Pleter Chapter Croatia – H.O.G. je probudio u nama adrenalin i još jednom smo zajedno pokazali kako smo mi naša strast, a ne naša bolest. Donijeli ste osmjehe na mnoga lica i zbog toga vam hvala.

Grad Zagreb i Hrvatski savez za rijetke bolesti naši su dugogodišnji suradnici i prijatelji, naši suborci. Radost, snagu, mogućnosti ostvarenja sna i ljubav koju ste nam iskazali nosimo u srcima. Nadamo se nastavku ove uspješne suradnje u realizaciji novih projekata. Želimo vam obilje zdravlja, radosti u životu i poslovnog uspjeha

S poštovanjem,
Jadranka Brozd
Predsjednica Hrvatske udruge oboljelih od sklerodermije

(Visited 179 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window