by

Sa mjesečnog sastanka Udruge održanog u srijedu 9.10.2011. u 18:00 sati u Centru za cjeloživotno obrazovanje EUSUZ, Tomislavov trg 17, Zagreb

– Ovomjesečno druženje započelo je radionicom parafinoterapije koju su iskušale četiri članice, a potom je predsjednica Jadranka Brozd održala prezentaciju i predavanje o parafinoterapiji.

– Docentica Branka Marinović održala je predavanje „Morphea – sclerodermia circumscripta“.sažetak u prilogu.

Nakon radionice i predavanja članice Udruge aktivno su sudjelovale u raspravi i diskusiji.

Docentica je naglasila da se zainteresirani mogu javiti u njezinu ambulantu na Šalati svakog utorka, a kod dr. Jukić svakog četvrtka. Zainteresirani za okulistički pregled na Sv. Duhu se mogu javiti na naš telefon 098 209 267  ili 01 3668 098 svakog dana od 12 do 19 sati. Temeljem prijava će biti osiguran termin u okulističkoj ambulanti. Molimo da se osiguraju uputnice iz ordinacije opće prakse za specijalističke preglede.

– Ponovno je pokrenuta inicijativa da se članovi aktivnije uključe u prikupljanju donacija

– Predsjednica je podsjetila da je i nadalje otvoren telefon psihološke podrške zadnji četvrtak u mjesecu od 12:00 do 17:00 sati.

Svoje prijedloge za predavanje ili aktivnost na sastanku 14.12.2011. molimo javite predsjednici kako bi na vrijeme obavijestili sve putem web stranice ili usmenim kontaktima.

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window