Izjava o zaštiti i prikupljanju

osobnih podataka i njihovom korištenju

Svibanj 24,  2018.

Zaštita privatnosti opisuje kako HUOS= Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije postupa s vašim osobnim podacima koji su  zaprimi tijekom učlanjenja i tijekom terapijskog procesa. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail, telefon, i.p. adresa, odnosno osobni podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje djelatnici  Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd saznaju tijekom vašeg korištenja usluga Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd i HUOS= Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Svaki posjetitelj ima mogućnost kontakta putem kontakt forme i chatboxa. Kontakt putem e-maila i chatboxa na straniciwww.huos.hr ili  www.jadrankabrozd.hr potrebna je kako bi se posjetiteljima HUOSa= Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije  i Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd omogućila informacija o svim pitanjima i novostima. Posjetitelji stranica imat će mogućnost postavljati pitanja preko kontakt forme i chatboxa. HUOS= Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije  i Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd  se obvezuju da će na vaš zahtjev s web stranice www.huos.hr i www.jadrankabrozd.hr trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom kontakta putem kontakt forme ili chatboxa u određenom roku od 30 dana sukladno GDPR pravilima.

Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za HUOS predsjednica Jadranka Brozd

Za privatnu praksu Jadranka Brozd – vlasnica Jadranka brozd

(Visited 118 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window