by

Ovaj sastanak obilovao je izvještajima i predavanjima :

– prvo smo saslušali izvještaj sa sastanka  „Reumatske bolesti i kako s njima živjeti” kojem  je prisustvovala naša predsjednica Jadranka Brozd  4.10. u Splitu na poziv Udruge Kolagenoza i prof. Dr. Marinović Kaliterna

– nakon toga imali smo zadovoljstvo saslušati predavanje “Bol u sklerodermiji” koje je Jadranka održala na 14. reumatskom kongresu u Šibeniku od 25.-28.10.2012.

– i to nije bio kraj – gospođica Viktorija Habijanec, fizioterapeutkinja, osvijestila nas je sa vrlo nadahnutim predavanjem “Jesu li suze ljekovite?”

Za kraj radne godine podsjetili smo se nekih zadataka i obveza koje smo kanili, ali stjecajem raznih okolnosti nismo proveli u djelo. Stoga, podsjetimo se još jednom i nastojmo da u sljedećoj godini, potpomognuti donatorima i obiljem našeg zajedničkog zalaganja osnujemo timove za:

– svakotjedno druženje na zadanoj lokaciji

– posjete oboljelima u Zagrebu i van grada

– organizirane slobodne aktivnosti (prema sklonostima)

– pripremu prostora za sastanke (uključiti grijanje, počistiti…)

– za darove i čestitke

…svaka ideja je dobrodošla…. i kako je sljedeći sastanak 12.12. zadnji u ovoj godini  dogovorili smo se da se proveselimo, a ne da  pričamo o problemima.

Jadranka, Jasminka i Marina razveseliti će nas čestitkama.

Dubravka, Katica i Ankica svoju kreativnost pretočiti će u ručne radove.

Netko će, valjda, ispeći i kolače !!

Zaključimo ovu godinu u kojoj smo napravili mnogo ali uložimo još više napora i budimo potpora i onima koji nisu u mogućnosti dolaziti na naša mjesečna druženja!

Marija Genc

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window