by

Dragi naši,

Prošle godine priključili smo se kampanji „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke!“ te nam na taj način pomogli obilježiti međunarodni Dan rijetkih bolesti i podignuti svijest javnosti o rijetkim bolestima i problemima s kojima se oboljeli i članovi njihovih obitelji susreću u svakodnevnom životu, pa tako i o sklerodermiji.

Ove godine Savez za rijetke bolesti pokrenuo je kampanju „Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima“ – kampanju prikupljanja fotografija zagrljaja u znak podrške oboljelima i članovima njihovih obitelji, ali i proširiti kampanju prikupljanjem dobrih želja. Lijepe želje će biti prikupljane na način da će na mnogim frenkventnim lokacijama biti postavljeno “drvo života” na koje će ljudi lijepiti svoje poruke, slikati ih kao znak podrške te će biti objavljivane na društvenim mrežama s jedinstvenim hashtagom. Također će se na kraju sve prikupljene poruke poslati Savezu kako bi od njih složili veliki plakat.

Uključite se i vi u kampanju povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti i proširite svijest, dajte podršku i budite dio kampanje “Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima”. Kako sudjelovati?
1. Zagrlite nekoga
2. Fotkajte
3. Objavite fotku na društvenim mrežma uz hashtag #hugforrare
4. Fotografije uploadajte na platformu http://hugforrare.com/
Ili napišite motivirajuću/inscirirajuću poruku ili citat i objavite uz #hugforrare

Od svih prikupljenih poruka Savez će napraviti veliki poster koji će biti izvješen na javnoj lokaciji.

 

Tijek kampanje moći ćete pratiti na http://hugforrare.com/ i Facebook stranici kampanje https://www.facebook.com/hugforrare/

Također možete pratiti kampanju i na stranici HUOS-a na kojemu smo napravili Drvo života s motivirajućim porukama koje možete i vi podijeliti na svojem facebooku kako bi se kampanja proširila.

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window