by

Poštovani,

Želimo Vas pozvati na suradnju u prosljeđivanju ovog poziva zdravstvenim djelatnicima unutar svog djelokruga rada i kroz svoje mreže informiranja. Ovaj projekt je financiran od strane međunarodne organizacije EULAR.

 

Poziv upućen zdravstvenim djelatnicima / istraživačima:

 

Poštovani,

U nastojanju da se poboljša nefarmakološka skrb oboljelih od sklerodermije i da se smanji nejednakost skrbi, međunarodni projekt EUSHNet-a (EULAR Scleroderma Health Professionals Network) nastoji definirati najbolja postignuća stručne zdravstvene prakse u tretmanu sklerodermije u europskim zemljama.

Tražimo zdravstvene djelatnike i istraživače (fizioterapeute, radne terapeute, medicinske sestre, fizijatre, psihologe, logopede) koji su uključeni u nefarmakološku skrb i / ili istraživanja za pacijente sa sklerodermijom da ispune predviđenu on-line anketu. Iznimno nam je važna Vaša pomoć, izravno ispunjavanjem ankete ili prosljeđivanjem ovog  poziva zdravstvenim djelatnicima uključenima u tretman sklerodermije.

Naša je procjena da je potrebno oko 30 minuta za dovršetak ankete. Anketa je na engleskom jeziku, što pretpostavljamo da većini neće biti prepreka. Ako jezična barijera ipak utječe na Vašu voljnost ili mogućnost sudjelovanja, vrlo rado ćemo Vam pružiti pomoć pri ispunjavanju. Znajte da će nam Vaš doprinos pomoći da značajno poboljšamo nefarmakološku skrb za osobe sa sklerodermijom u mnogim europskim zemljama.

Za pristup anketi jednostavno kliknite na link ispod ili kopirajte i zalijepite cijeli URL u preglednik:

http://goo.gl/uouXN

Anketa je otvorena do 31.12.2012.

Informacije koje ćemo dobiti od Vas vrlo su nam važne i strogo su povjerljive (informacije će se koristiti isključivo za potrebe ovog projekta).

Ako sudjelujete u ovom istraživanju i ostavite e-mail adresu, biti ćete obaviješteni o rezultatima.

Više o EUSHNet-u možete pronaći na Facebook stranici www.facebook.com/EUSHNet.

Zbog što bolje suradnje pozivamo sve osobe koje imaju iskustva u tretmanu pacijenata sa sklerodermijom da nas osobno kontaktiraju u Hrvatsku udrugu oboljelih od sklerodermije (www.huos.hr) ili na e-mail jadrankabrozd@jadrankabrozd.hr ili sanja.roskar@gmail.com. Na iste adrese slobodno nam se obratite sa bilo kakvim pitanjima.

 

S poštovanjem,

Sanja Roškar, psiholog

Predstavnica upravnog odbora EUSHNeta za Hrvatsku

Upravni odbor EUSHNet-a:

Francesca Braschi, Italy,

Jadranka Brozd,

Sanja Roškar, Croatie,

Carina Brostrom, Sweden,

Saskia Decuman, Belgium,

Els van den Ende, The Netherlands,

Ann Tyrell Kennedy, Ireland,

Anthony Redmond, UK,

Tanja Stamm, Austria.

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window