by

Znate li što su klinička istraživanja? Mislite li da postoje klinička istraživanja koja bi vam mogla pomoći? Pitate se gdje možete pronaći točne informacije? Tko vam može objasniti stručne izraze? Tko vam može pomoći?

Klinička istraživanja su iznimno važni postupci kojima se istražuje sigurnost, učinkovitost i djelotvornost inovativnih medicinskih tretmana, lijekova ili terapija. Upravo ta istraživanja otvaraju vrata novim mogućnostima za poboljšanje zdravlja i kvalitete života.

Ako ste zainteresirani za klinička istraživanja koja bi vam mogla pomoći, upoznajte ambasadore za klinička istraživanja – pravu snagu koja će biti uz vas na vašem putu. Ambasadori za klinička istraživanja su posebne osobe koje imaju značajnu ulogu u Udrugama pacijenata. Oni su tu da vam objasne sve specifične izraze i pojmove povezane s kliničkim istraživanjima. Njihova stručnost i iskustvo omogućit će vam da dublje razumijete procese i korake u istraživanjima.

Kako Vam ambasadori za klinička istraživanja mogu pomoći?

Ambasadori za klinička istraživanja su vaši saveznici u pronalasku najnovijih informacija i mogućih istraživanja. Oni vam mogu pomoći da pronađete točne informacije temeljene na znanstvenim činjenicama. Želite li saznati više o dostupnim kliničkim istraživanjima i kontakt informacijama centara za istraživanje, sve što trebate učiniti je pitati svoju Udrugu pacijenata za ambasadora kliničkih istraživanja. Slobodno nam se javite i pošaljite upit!

Iskoristite prednosti koje vam pružaju klinička istraživanja i pronađite rješenja koja vam mogu pomoći. Klinička istraživanja su ključni korak prema budućnosti medicine, a ambasadori za klinička istraživanja su tu kako bi vam pružili podršku i olakšali put. Krenite naprijed i istražite mogućnosti koje su vam na raspolaganju. Više o ovom programu pročitajte ovdje.

Upoznajte našu ambasadoricu

Matea Perković Popović dugogodišnja je volonterka i stručnjakinja iz područja fizioterapije te je preuzela ulogu ambasadora u ime Udruge HUOS.

Matea je spremna podijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi pomogla drugima i pružila najbolje moguće informacije. Javite nam se kako bismo Vas spojili sa Mateom i saznajte odgovore na sva Važna pitanja.

Iskustvo ambasadorice:

Završila tečaj Limfne drenaže po dr. Vodderu, kompletnu edukaciju iz područja Miofascijalne relaksacije, Mirror therapy, Dry needling, radionicu za parezu n. facialisa, tečaj Kombiniranih manualnih tehnika, tečaj Neurokinetička terapija (NKT). 2015. godine sudjelovala na stručnoj konferenciji Društvo i tehnologija Juraj Plenković s radom: The influence of patient’s personality traits on attitude toward managing their own health and recovery.
Sudjelovala je na Svjetskom kongresu oboljelih od sklerodermije u Lisabonu 2016. godine na radionici za masažu lica te vježbama disanja. Volontira u Hrvatskoj udruzi oboljelih od sklerodermije te surađuje s Boehringer Ingelheim organizacijom u radu povezanim sa sklerodermijom. Posebno područje interesa je povezanost psihologije i fizioterapije.

Edukacija za ambasadora kliničkih istraživanja je ostvarena u suradnji s Ingeborg Beunders – general manager Focus Patient Ltd Austria. Predavači Ingeborg i Kevin Punie – MD, Medical Oncoogist (University Hospitals Leuven – Gasthuisberg).

(Visited 148 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close Search Window